AD (728x60)

ACADEMIA DE MARKETING DIGITAL MAKE IT ACADEMY


 Ce este MAKE IT ACADEMY?

Academia va reincepe pe 3 martie 2018

Inscrierile sunt in acest moment: INCHISE


MAKE IT ACADEMY este un program intensiv de instruire in domeniul marketingului digital, dedicat celor care vor sa isi construiasca o cariera, profesionistilor care doresc o specializare completa si antreprenorilor care conduc business-uri ce au nevoie de promovare online. Daca te incadrezi intr-una din aceste trei categorii, academia este pentru tine.

Cursurile pornesc de la zero, urmand ca in cadrul fiecarui curs sa se atinga si cele mai avansate tehnici de promovare sau utilizare ale platformelor de marketing digital. Astfel ca fie ca esti la un nivel de incepator sau de intermediar, informatia sa iti fie relevanta.
Academia este un produs marca Rezistenta Online ce pregateste incepatori si profesionisti pentru joburile de marketing din cele mai bune companii, si antreprenori, pentru a obtine mai mult profit. Suntem o echipa de traineri specializati in promovarea online, predam de 7 ani si avem in portofoliu peste 1000 de cursanti multumiti, feedbackul lor putand fi gasit pe paginile cursurilor.

Programa


Academia contine 8 module, sub forma de cursuri practice, la sediu. Este recomandat sa incepeti urmand modulul de "Marketing digital", un curs introductiv care contine notiunile de baza despre promovarea online, canalele cuprinse intr-un plan de marketing digital si cum interactioneaza ele, totul de la planificarea campaniilor si pana la realizarea de rapoarte a rezultatelor obtinute.

Academia continua apoi cu sapte module ce aprofundeaza fiecare tehnica si platforma de promovare online ce trebuie cunoscuta si stapanita de un profesionist in marketing digital: SEO, Social Media, Google Analytics, Email Marketing, Content Writing, Google AdWords si E-commerce. Continutul fiecarui curs este explicat pe larg in paginile dedicate cursurilor de pe acest site.

Cursuri si traineri


Cursantii vor invata totul intr-un mod practic si interactiv de la traineri practicieni in domeniu, ancorati in realitatile din piata si orientati catre eficienta. Academia contine urmatoarele 8 cursuri, predate de trainerii mentionati:


1. Marketing Digital

Curs de introducere in Marketing Digital
Trainer: Gabriela Ciocan - Gardenpedia
Desfasurare 8 ore, 3 si 4 martie, 10:00-14:00

2. SEO practic

Curs de specializare in SEO
Trainer: Ela Iliesi - Rezistenta Online
Desfasurare 8 ore, 3 si 4 martie, 15:00-19:00


3. Social Media & Facebook Ads

Curs de specializare in Social Media
Trainer: Andrei Baloleanu - Innobyte
Desfasurare 8 ore,
 17 si 18 martie, 10:00-14:00


4. Google Analytics

Curs de specializare in Google Analytics
Trainer: Dragos Dragusin - Reincubate
Desfasurare 8 ore
, 17 si 18 martie, 15:00-19:00


5. Email Marketing

Curs de specializare in Email Marketing
Trainer: Gabriela Ciocan - Gardenpedia
Desfasurare 4 ore, 7 aprilie
, 10:00-14:00


6. 
Content Writing


Curs de specializare in Content Writing
Trainer: Marius Bujor - Mandarine
Desfasurare 8 ore, 7 si 8 aprilie, 15:00-19:007. E-commerce

Curs de specializare in E-commerce
Trainer: Andrei Baloleanu - Innobyte 
Desfasurare 8 ore, 21 si 22 aprilie, 10:00-14:00
8. Google AdWords

Curs de specializare in Google AdWords
Trainer: Catalina Maruster - Next Advertising Romania
Desfasurare 8 ore
, 21 si 22 aprilie, 15:00-19:00

Mai mult decat o diploma


Absolventii MAKE IT ACADEMY vor primi un certificat acreditat ANC si eliberat de Ministerul Muncii si al Educatiei Nationale, precum si de Comisia Europeana, nivel 6 EQF, si diplome de absolvire ce atesta obtinerea de cunostinte avansate pentru fiecare modul in parte.

Absolventii care au obtinut cele mai bune rezultate sunt prezentati marilor magazine online si companii din IT, ca persoane bine pregatite, calificate sa ocupe pozitii de specialitate.

Evaluarile se fac prin teste ce contin intrebari similare cu cele din examenele Google, aspect ce ajuta cursantii sa vada cat de aproape sunt si de obtinerea certificarilor internationale.

Deoarece pregatirea pe care o facem e una serioasa, ne mandrim azi cu rezultate frumoase; fosti cursanti care conduc departamente de marketing online si ocupa pozitii de seniori, firme de renume care ne trimit angajatii la traininguri pentru a ii specializa si care recruteaza interni si specialisti din randul persoanelor care ne urmeaza cursurile.


Inscrieri


Cursurile vor fi sustinute doar in weekenduri, la sediul din Bucuresti. Durata totala a academiei este de 60 de ore de curs. Pretul urmarii academiei este de 2800 de lei (redus de la 4050 de lei) fara examen ANC, si 2950 de lei cu 
examen si diploma certificata ANC. Pentru inscrierea la examen si obtinerea certificatului sunt necesare studii superioare absolvite.

Inscrierea se face prin formularul de inscriere de pe www.makeitacademy.com sau de pe acest site. Pentru alte detalii, ne puteti contacta de luni pana duminica la 0761 146 285 sau la office@rezistenta-online.ro.


Va asteptam sa ocupati din timp locul dorit

 

Formular inscriere

Cursuri populare

Parteneri si clienti

 • Invata totul despre promovarea online 8 cursuri 60 ore

  Am creat un pachet special pentru cei care vor sa urmeze toate cele 8 cursuri..

 • Ai intrebari legate de cursuri? avem raspunsuri

  Citeste raspunsul la cele mai frecvente intrebari care ne-au fost adresate..

 • Vezi programul cursurilor de luna asta si ocupa locul dorit

  Luna aceasta se vor desfasura cursuri de Marketing Digital, SEO, Social Media, AdWords, Analytics..

 • Vrei sa iei legatura cu noi? Intra pe pagina de contact

  Acolo vei afla adresa noastra de email, numarul de telefon si unde este sediul nostru..

Copyright © Rezistenţa Online | Designed by Templateism.com