fbpx
Make It <span>Academy</span>

Make It Academy

Cursuri de Marketing Online pentru cariere, proiecte si afaceri.
Pregatim specialisti de top pentru domeniul marketingului online.

Mai multe informatii despre Academie

ACADEMIA ESTE PENTRU TINE DACA

Iti doresti cea mai buna pregatire in domeniul marketingului online, indiferent daca esti la inceputul carierei sau ocupi deja pozitia de marketer intr-un business bine consolidat. Daca esti un antreprenor ce vrea sa invete cum sa isi vanda mai bine serviciile sau produsele, sa se faca cunoscut si sa isi indeplineasca obiectivele.

FORMULAR INSCRIERE

Completeaza formularul pentru a te inscrie la cursurile de marketing online


    Preturile afisate sunt pentru varianta de training online 1 la 1.

    "Urmez toate modulele Make It Academy. Cursurile sunt bine structurate, informațiile sunt prezentate pe înțelesul tuturor, cu exemple practice, predate de oameni cu multă experiență în domeniu. Recomand 100%."
    "Locul in care pasiunea si profesionalismul se imbina perfect! Oameni dedicati care iti impartasesc cu mult drag toate secretele acestui domeniu :)"
    "Make it Academy mi-a format o baza a Marketing-ului Digital, baza pe care nu o puteam construi singura cu oricate informatii as fi gasit online. Trainerii sunt niste oameni minunati, profesionisti, foarte deschisi sa te ajute ba chiar sa ofere sfaturi. Ce mi-a placut si mai mult este faptul ca exista si partea practica pe langa teorie care intradevar, face diferenta. Recomand cu drag :)"
    "In cadrul Make It Academy am avut parte de cursuri excelente, foarte practice si aplicate pe nevoile noastre specifice. Profesorii au fost foarte dedicati si dornici sa ne raspunda la orice nelamurire am fi avut. Pot sa spun ca am plecat de acolo cu mult mai multe informatii noi intelese prin exercitiu si teorie."
    "Recomand tot pachetul de cursuri Make It Academy. Participand la toate cursurile vei fi introdus in "Digital Marketing" si vei putea oricand incepe o cariera in acest domeniu. Dar nu uitati faptul ca si dupa cursuri trebuie sa invatati si sa intretineti ceea ce ati invatat."