AD (728x60)

20.12.2016

Curs Optimizarea Ratei de Conversie

Publicat de: REZISTENTA ONLINE

 - Cresterea numarului de vanzari si de alte obiective indeplinite -

Un site poate sa arata foarte bine si totusi sa nu vanda, sa aiba multi vizitatori dar foarte putini cumparatori. De ce? Oamenii nu vor cumpara doar pentru ca undeva pe site ai pus un buton de “adauga in cos” sau un formular de contact. Pentru a vinde mai bine trebuie sa intri in mintea cumparatorului.

Intelegand cum gandesc clientii poti sa iti customizezi site-ul astfel incat sa ii convingi sa cumpere. Orice incercare de imbunatatire a ratei de conversie fara sa strangi si sa analizezi date legate de vizitatori are sanse foarte mici de reusita deoarece preferintele tale sunt doar un punct pe un grafic, si deci nu sunt foarte relevante.

Pentru a reusi iti trebuie o analiza amanuntita pentru a determina zonele cu problema, proces care este absolut esential.

Cui se adreseaza?

Cursul se adreseaza antreprenorilor online si persoanelor care lucreaza in domeniul marketingului online si vor sa se specializeze in optimizarea ratei de conversie. Informatiile pe care le vei obtine te vor ajuta sa intelegi ce poti face din punct de vedere tehnic, vizual si psihologic pentru ca vizitatorii unui site sa cumpere produsele oferite, sa se aboneze la newsletter si sa indeplineasca alte obiective ale afacerii online.

Pret curs

350 de lei / persoana, plata se realizeaza in avans

Formatul cursului

Curs deschis (nu este limitat la angajatii unei firme)
Locatie centrala Bucuresti
Numar limitat de participanti
Sesiuni teoretice si practice

Structura cursului

1.    Studii de caz

Timp de 4 ore vom analiza si invata din experienta altora si vom vedea cum au reusit ei sa isi imbunatateasca rata de conversie. Trecand prin studiile de caz vei descoperi lucrurile pe care le poti aplica la propria afacere.

2.    Workshop pe propria afacere

Dupa cum ziceam si la inceput, trebuie in primul rand sa iti intelegi vizitatorii. Prin studierea Click Map-urilor site-ului oferite de unelte ca Google Analytics si prin feedback-ul oferit de catre ceilalti participanti vei strange informatii despre actiunile vizitatorilor tai. De indata ce ai acest feedback vei stii care sunt problemele si te vei apuca de rezolvarea acestora.

Nu stii daca trebuie sa urmezi acest curs? Intreaba-te urmatoarele lucruri:

 • Stii ce face un vizitator pe site-ul tau?
 • De ce ajunge pe pagina produsului dar nu il adauga in cos?
 • De ce il adauga in cos dar nu ajunge sa plateasca?
 • De ce intra pe site se uita cateva secunde pe pagina ta si iese fara sa mai acceseze o alta pagina?
Trebuie sa definesti o problema inainte sa o poti rezolva, iar in cadrul cursului vei afla care ar putea fi problemele principale ale site-ului. Daca vei avea mai multe probleme si mai multe rezolvari te vom invata cum sa le testezi pe toate. Nu ai nici o rezolvare? Nicio problema, iti vom oferi noi idei.

Ce vei invata?

Cursul de optimizare a ratei de conversie te va ajuta sa intelegi comportamentul vizitatorilor site-ului tau, dar si mai important te va invata ce trebuie sa corectezi pentru a iti indeplini mai bine obiectivele de bussines. O sa fii surprins sa afli detaliile care fac diferenta in ochii unui vizitator.Curs Optimizarea Ratei de Conversie
Cursuri SEO
5 of 5
 - Cresterea numarului de vanzari si de alte obiective indeplinite - Un site poate sa arata foarte bine si totusi sa nu vanda, sa a...
Tags: ,

REZISTENTA ONLINE

Suntem o companie specializata in cursuri de marketing online. Contacteaza-ne la office@rezistenta-online.ro sau la 0761 146 285 si spune-ne cu ce te putem ajuta.

 

Formular inscriere

Cursuri populare

Parteneri si clienti

 • Invata totul despre promovarea online 8 cursuri 60 ore

  Am creat un pachet special pentru cei care vor sa urmeze toate cele 8 cursuri..

 • Ai intrebari legate de cursuri? avem raspunsuri

  Citeste raspunsul la cele mai frecvente intrebari care ne-au fost adresate..

 • Vezi programul cursurilor de luna asta si ocupa locul dorit

  Luna aceasta se vor desfasura cursuri de Marketing Digital, SEO, Social Media, AdWords, Analytics..

 • Vrei sa iei legatura cu noi? Intra pe pagina de contact

  Acolo vei afla adresa noastra de email, numarul de telefon si unde este sediul nostru..

Copyright © Rezistenţa Online | Designed by Templateism.com