AD (728x60)

30.06.2015

Cursuri Marketing Online Bucuresti

Publicat de: REZISTENTA ONLINE
Cursurile de marketing online au loc periodic la sediul nostru din strada Stirbei Voda, Nr 4 si Fabrica de Chibrituri, Nr 34, din Bucuresti. Ele se pot achizitiona separat dar daca doriti sa va specializati in toate metodele si uneltele de promovare online, va recomandam sa urmati academia Make It Academy, prin care aveti acces la un pachet de 8 cursuri, la un pret avantajos de 3200 de lei (respectiv 2900 de lei in perioada pandemiei).
Un program intensiv de instruire in domeniul marketingului digital, dedicat celor care activeaza sau vor sa lucreze in domeniu si antreprenorilor care conduc business-uri ce au nevoie de promovare online. 
Invata practic cum sa optimizezi site-uri si pagini web, ce activitati trebuie sa ai in planul de SEO si cum sa monitorizezi rezultatele astfel incat sa ocupi primul loc pe Google pentru expresii cheie.
Invata toate dedesubturile retelelor sociale majore din Romania, dar si cum trebuie folosite acestea pentru a iti duce business-ul mai departe. Vei putea interpreta rapoartele oferite de acestea pentru a iti intelege mai bine publicul tinta si vei invata cum sa creezi reclame pentru a castiga cat mai multi cumparatori.Invata cum sa analizezi calitatea traficului si a continutului unui site, cum sa monitorizezi care campanii de promovare sunt mai eficiente la un site si ce surse de trafic si cuvinte cheie genereaza micro sau macroconversii. Doar ceea ce cunoastem putem imbunatati.Invata in cele 8 ore de curs ce este bine si ce nu pentru succesul unui magazin online. Vei invata tehnici de optimizare si metode specifice avansate de promovare a magazinului tau online si mici secrete ale specialistilor care lucreaza de multi ani in domeniu..
Invata cum sa setezi o campanie in Google AdWords, cum sa identifici cuvintele cheie optime, cum sa creezi reclame care vand si nu doar costa, cum sa directionezi vizitatorii spre landing page-ul potrivit, cum sa urmaresti rezultatele si sa optimizezi campaniile AdWords.Marketing Automation

Cursul de marketing automation te invata cum sa eficientizezi activitatile de marketing si care sunt si cum sa folosesti uneltele care iti pot face activitatea de promovare si vanzari online mai usoara. Curs Content Writing 

Cursul te invata cum să scrii articole informative pentru blogurile tip business. Fie că vrei să scrii pe blogul afacerii tale, ori vrei să înveți cum să scrii despre orice produs sau serviciu pentru blogurile companiilor, aici vei învăța tehnicile fundamentale pentru generarea de conținut de calitate optimizat SEO. 
Curs Google Tag Manager 

Cursul te va ajuta sa intelegi intr-un mod practic cum se foloseste GTM, cand il poti folosi, si vei putea in timpul cursului sa implementezi pentru propriul site sau pe site-uri de test diferite taguri si triggere pentru Google Analytics, AdWords, Facebook si alte platforme de marketing.


Invata despre metodele de promovare online ce trebuie sa fie cunoscute azi: SEO, AdWords, Analytics, E-commerce, Email marketing, Social media si Content Writing, Marketing afiliat, Mobile marketing, si cum interactioneaza ele pentru a creea o strategie si un plan de marketing de succes.Google Optimize

Cursul de Google Optimize te invata cum sa folosesti platforme pentru A/B testing, testari de variante multiple, pentru a despista toate modificarile ce pot crestere numarul conversiilor. GDPR si Analytics

Cursul iti spune ce modificari ar trebui sa faci in Analytics si pe site odata cu intrarea in vigoare a noului regulament privind protectia datelor personale, cunoscut ca si GDPR, incepand cu 25 mai 2018.


Cursurile de marketing online precum si pachetul de cursuri se pot achizitiona prin formularul de inscriere de pe acest site. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta prin email la office@rezistenta-online.ro sau telefonic la 0761 146 285.
Cursuri Marketing Online Bucuresti
Cursuri SEO
5 of 5
Cursurile de marketing online au loc periodic la sediul nostru din strada Stirbei Voda, Nr 4 si Fabrica de Chibrituri, Nr 34, din Bucuresti...
Tags:

REZISTENTA ONLINE

Suntem o companie specializata in cursuri de marketing online. Contacteaza-ne la office@rezistenta-online.ro sau la 0761 146 285 si spune-ne cu ce te putem ajuta.

 

Formular inscriere

Cursuri populare

Parteneri si clienti

 • Invata totul despre promovarea online 8 cursuri 60 ore

  Am creat un pachet special pentru cei care vor sa urmeze toate cele 8 cursuri..

 • Ai intrebari legate de cursuri? avem raspunsuri

  Citeste raspunsul la cele mai frecvente intrebari care ne-au fost adresate..

 • Vezi programul cursurilor de luna asta si ocupa locul dorit

  Luna aceasta se vor desfasura cursuri de Marketing Digital, SEO, Social Media, AdWords, Analytics..

 • Vrei sa iei legatura cu noi? Intra pe pagina de contact

  Acolo vei afla adresa noastra de email, numarul de telefon si unde este sediul nostru..

Copyright © Rezistenţa Online | Designed by Templateism.com