AD (728x60)

29.06.2015

Top canale de marketing digital care aduc clienti

Publicat de: REZISTENTA ONLINE
Toti administratorii de afaceri online si in special proprietarii de magazine online sunt foarte interesati de cresterea numarului de clienti. Pentru a creste numarul vanzarilor trebuie sa cresti numarul de vizitatori care vin din acele canale care aduc cele mai multe vanzari. Astfel ca in acest articol analizam rezultatele studiilor din acest domeniu.

Care sunt canalele care aduc cei mai multi clienti?


Cel mai recent raport McKinsey&Company arata ca din Decembrie 2021 e-Commerce a depasit ca eficacitate promovarea in persoana.

Cele mai eficiente canale de digital marketing in 2019:Custora Ecommerce Pulse, ce a analizat activitatea a peste 10 milioane de clienti, pentru a descoperi care sunt cele mai eficiente canale de vanzari online, arata la finalul anului 2016 ca cele mai bune 3 canale de vanzari online sunt SEO, Email si CPC, urmate de la distanta destul de mare insa de Affiliate Marketing, Display (Banner Ads), si Social Media.Si in perioada 2009-2013 aceleasi 3 canale se evidentiau din studiul Custora, SEO fiind in top, si CPC si Email marketing pe urmatoarele doua locuri:

Pentru a creste deci numarul de vizitatori prin aceste canale de marketing, metodele de promovare ce ar trebui cunoscute aprofundat pentru atragarea de clienti sunt:

1. SEO

Fiind cel mai important canal pentru cresterea numarului de clienti, SEO este o tehnica de baza in marketingul digital si a fost tema primului curs sustinut de firma noastra.

Daca vrei sa obtii o pozitie buna in rezultatele gratuite Google, iti recomandam cursurile de SEO si Content Writing.

2. Email marketing

Email marketingul este una din cele mai vechi metode de promovare online si cea mai abuzata - cate mailuri nesolicitate nu primeste oare fiecare dintre noi? In continuare insa este un canal foarte eficient.

Cum crestem numarul de abonati la newsletterul site-ului, cum ii segmentam, ce fel de mailuri (design & continut) dau rezultate, care este legislatia din domeniu si multe altele, se invata la cursul de Email marketing.

3. Ads

Bugetul CPC se poate epuiza rapid si fara rezultate daca anunturile si campaniile nu sunt bine create.

Vrei ca reclamele tale pe Google sa aiba cele mai bune rezultate? Invata sa le creezi folosind si cele mai avansate functii la cursul de Google AdWords.


Alte canale


Dupa aceste trei metode de top, graficul arata ca urmatoarele canale de marketing digital care aduc clienti sunt marketingul afiliat, bannerele si Social Media. Despre acestea se invata mai multe la cursurile de E-commerceMarketing digital si Social Media.

Daca ai puse la punct aceste metode de promovare online care iti aduc vizitatori dar esti nemultumit de numarul de clienti, iti recomandam cursul de Google Analytics, unde vei afla cum sa monitorizezi si sa imbunatatesti rezultatele si cum sa descoperi oportunitati din analiza datelor web.

Toate cursurile te pot ajuta sa cresti numarul de vizitatori si de clienti, de aceea depinde de tine ce metoda de promovare sau ce platforma vrei sa stapanesti mai bine.

Specializare completa


Programul intensiv de marketing digital: MAKE IT ACADEMY acopera toate cursurile si metodele mentionate, asigurand astfel o pregatire completa, la un pret avantajos.

Inscrierile se realizeaza prin formularele de inscriere rapida prezente pe paginile acestui site. Numarul de locuri per curs este limitat la 10 persoane si inscrierile se inchid odata cu ocuparea locurilor.

Ne poti contacta pentru mai multe informatii la office@rezistenta-online.ro sau la telefon 0761 146 285. Multumim si te asteptam sa ocupi din timp locul dorit.

Top canale de marketing digital care aduc clienti
Cursuri SEO
5 of 5
Toti administratorii de afaceri online si in special proprietarii de magazine online sunt foarte interesati de cresterea numarului de cl...
Tags:

REZISTENTA ONLINE

Suntem o companie specializata in cursuri de marketing online. Contacteaza-ne la office@rezistenta-online.ro sau la 0761 146 285 si spune-ne cu ce te putem ajuta.

 

Formular inscriere

Cursuri populare

Parteneri si clienti

 • Invata totul despre promovarea online 8 cursuri 60 ore

  Am creat un pachet special pentru cei care vor sa urmeze toate cele 8 cursuri..

 • Ai intrebari legate de cursuri? avem raspunsuri

  Citeste raspunsul la cele mai frecvente intrebari care ne-au fost adresate..

 • Vezi programul cursurilor de luna asta si ocupa locul dorit

  Luna aceasta se vor desfasura cursuri de Marketing Digital, SEO, Social Media, AdWords, Analytics..

 • Vrei sa iei legatura cu noi? Intra pe pagina de contact

  Acolo vei afla adresa noastra de email, numarul de telefon si unde este sediul nostru..

Copyright © Rezistenţa Online | Designed by Templateism.com