AD (728x60)

20.12.2016

7 abilitati necesare marketerilor

Publicat de: REZISTENTA ONLINE

7 abilitati necesare marketerilor in 2016


Piata evolueaza, si odata cu ea trebuie sa o faca si specialistii ei. Pentru a ramane competitiv in domeniul marketingului, dezvolta-ti aceste abilitati:


1. Content Writing


Abilitatea de a scrie texte (pentru site, SEO, newslettere sau reclame) cu rol de a informa si convinge segmentul tinta sa indeplineasca anumite obiective.


2. Creare imagini


Abilitatea de a crea si edita imagini (bannere pentru display, infografice, postari, prezentari) folosind programe de grafica pentru imagini care atrag si vand.


3. Analytics


Abilitatea de a extrage si interpreta datele (data mining) din platforme ca Google Analytics pentru concluzii utile in optimizarea site-ului si a profitului.


4. Cunostinte tehnice


Abilitatea de a edita pagini web (HTML, CSS), de a alege si de a lucra cu CMS-uri si platforme de ecommerce si de a coordona programatori.


5. Social Media


Peste 8 milioane de oameni sunt utilizatori Facebook in Romania, iar abilitatea de promovare prin retelele sociale e importanta in 92% de cazuri.


6. Marketing automation


Marketing automation reprezinta automatizarea proceselor de marketing. Cele mai cunoscute unelte sunt cele de email management precum MailChimp.


7. Growth hacking


Abilitatea de a aduce rapid produsele angajatorilor in fata unui numar cat mai mare de oameni interesati de ele si gasirea unor modalitati de crestere virala.


Te asteptam pentru a te ajuta sa iti dezvolti abilitatile in programul intensiv de pregatire in marketingul digital: MAKE IT ACADEMY, care acopera o mare parte din abilitatile cerute de piata.

Pentru mai multe informatii, ne poti contacta la 0761 146 285 sau la office@rezistenta-online.ro. Multumim si te asteptam sa ocupi din timp locul dorit!
7 abilitati necesare marketerilor
Rezistenta Online
5 of 5
Piata evolueaza, si odata cu ea trebuie sa o faca si specialistii ei. Pentru a ramane competitiv in domeniul marketingului, dezvolta-ti...
Tags:

REZISTENTA ONLINE

Suntem o companie specializata in cursuri de marketing online. Contacteaza-ne la office@rezistenta-online.ro sau la 0761 146 285 si spune-ne cu ce te putem ajuta.

 

Formular inscriere

Cursuri populare

Parteneri si clienti

 • Invata totul despre promovarea online 8 cursuri 60 ore

  Am creat un pachet special pentru cei care vor sa urmeze toate cele 8 cursuri..

 • Ai intrebari legate de cursuri? avem raspunsuri

  Citeste raspunsul la cele mai frecvente intrebari care ne-au fost adresate..

 • Vezi programul cursurilor de luna asta si ocupa locul dorit

  Luna aceasta se vor desfasura cursuri de Marketing Digital, SEO, Social Media, AdWords, Analytics..

 • Vrei sa iei legatura cu noi? Intra pe pagina de contact

  Acolo vei afla adresa noastra de email, numarul de telefon si unde este sediul nostru..

Copyright © Rezistenţa Online | Designed by Templateism.com