AD (728x60)

20.12.2016

De ce sa urmezi cursuri daca informatie se gaseste si online?

Publicat de: REZISTENTA ONLINE


Inclusiv pe blogul Rezistenta Online sau in Ghidul de Marketing Modern pe care il oferim gratuit la abonare se gasesc o multitudine de informatii despre marketingul online. Dar oricat de curprinzatoare ar fi informatiile din materialele pe care le punem la dispozitie sau care se gasesc pe internet, cursurile au meritele lor, si nu vor putea fi inlocuite. Iata cateva motive:

Un curs bun suplineste luni si chiar ani de studiu individual online


Foarte multi oameni cu afaceri isi doresc mai multe vanzari, multi oameni nemultumiti de serviciu isi doresc sa se pregateasca pentru un job nou, alte persoane isi doresc sa invete limbi straine si altele sa cante la un instrument. De ce nu fac asta daca toate informatiile sunt deja pe internet? Poate fi vorba de timp, de motivatie, de organizare, de rabdare, de blocaje ce apar in procesul de invatare.

Internetul este un mediu extraordinar si noi am fi primii care sa o spuna oricand, dar pentru a invata ceva, chiar si atunci cand esti un bun autodidact, cursurile, consultanta, un mentor pot face o mare diferenta. Cursurile bune reprezinta un fast lane: un proces structurat, in care inveti rapid, punand intrebari si primind raspunsuri pe loc, in care esti indrumat in pasii pe care ii ai de facut cap-coada pentru a-ti atinge tinta.


Cursurile iti ofera solutii personalizate la problemele tale specifice 


Informatiile care se gasesc online se refera la cum se fac lucrurile in general, sau la cum se rezolva problema pe care a intampinat-o anumita persoana. La cursuri vei invata prin exemple pe site-urile relevante pentru tine iar interactiunea cu trainerii te va ajuta sa gasesti rapid solutia la situatia cu care te confrunti.

Grupa de cursanti este mentinuta la un numar mic de participanti pentru cele mai bune rezultate. La cursuri participa in general in jur de 10 persoane. Vei invata cum sa aplici tehnicile de marketing online pentru proiectele tale dar poti invata si din strategiile de promovare ale celorlalti.


Cursurile iti prezinta informatii actuale de la specialisti certificati


Platformele online de azi au o multime de functii noi fata de cate aveau acum doar cativa ani. Informatiile online pot fi invechite si, in unele cazuri, pot veni din partea unor persoane care nu cunosc prea bine domeniul.

Trainerii nostri sunt practicieni cu multa experienta in domeniu, specialisti certificati, la zi cu tot ce este nou in domeniu, si predau strategii actuale dar si secrete care i-au ajutat pe ei de-a lungul timpului sa obtina rezultate. Scopul cursurilor este sa iti ofere toate informatiile de care ai nevoie pentru a reusi.Te asteptam la MAKE IT ACADEMY si la cursurile de sine statatoare pentru a obtine rapid toate informatiile legate de marketing digital importante pentru tine precum si diploma care atesta dobandirea de cunostinte.

Programul urmatoarelor cursuri cu locuri libere se gaseste in formularul de inscriere. din partea de jos si de pe coloana din dreapta a site-ului, Pentru mai multe informatii ne poti contacta la office@rezistenta-online.ro sau la 0761 146 285.
De ce sa urmezi cursuri daca informatie se gaseste si online?
Rezistenta Online
5 of 5
Inclusiv pe blogul Rezistenta Online sau in Ghidul de Marketing Modern pe care il oferim gratuit la abonare se gasesc o multitudine de i...
Tags:

REZISTENTA ONLINE

Suntem o companie specializata in cursuri de marketing online. Contacteaza-ne la office@rezistenta-online.ro sau la 0761 146 285 si spune-ne cu ce te putem ajuta.

 

Formular inscriere

Cursuri populare

Parteneri si clienti

 • Invata totul despre promovarea online 8 cursuri 60 ore

  Am creat un pachet special pentru cei care vor sa urmeze toate cele 8 cursuri..

 • Ai intrebari legate de cursuri? avem raspunsuri

  Citeste raspunsul la cele mai frecvente intrebari care ne-au fost adresate..

 • Vezi programul cursurilor de luna asta si ocupa locul dorit

  Luna aceasta se vor desfasura cursuri de Marketing Digital, SEO, Social Media, AdWords, Analytics..

 • Vrei sa iei legatura cu noi? Intra pe pagina de contact

  Acolo vei afla adresa noastra de email, numarul de telefon si unde este sediul nostru..

Copyright © Rezistenţa Online | Designed by Templateism.com