AD (728x60)

20.12.2016

Modul original in care un roman a cumparat de pe Amazon in anii 90'

Publicat de: REZISTENTA ONLINE
Jeff Bezos, fondatorul cunoscutului magazin online Amazon, a povestit in 1998 la o adunare unde fusese invitat sa vorbeasca despre antreprenoriat si comertul pe internet, modul original in care unul din primii clienti din Romania i-a trimis bani pentru a cumpara produse.


Bezos a explicat cum, deoarece nu avea un card pentru a plati comanda online in modul obisnuit, romanul a ales o cale surprinzatoare, cea mai ciudata pe care antreprenorul o intalnise pana atunci. Acesta le-a trimis bani cash, doua bacnote de cate o suta de dolari, impaturite in pachetele mici, bagate in interiorul unui floppy disk.
Persoana le-a trimis apoi discul prin posta, din Romania in Statele Unite, cu un mesaj scris pe el care spunea in engleza: "Inspectorii vamali fura bani dar nu cunosc limba engleza. Banii sunt in interiorul floppy disk-ului."

Intreaga audienta in fata caruia vorbea s-a amuzat la auzul acestei povesti. Bezos a incheiat spunand ca banii au ajuns in siguranta la sediul Amazon, iar cartile comandate au fost trimise in Romania si au ajuns cu bine la romanul inventiv.

Iata aici clipul:Pentru mai multe informatii despre inceputurile site-ului Amazon, vezi primul articol din seria Cum s-au lansat gigantii online - Amazon.

Te asteptam la cursurile pe care le desfasuram la sediu in Bucuresti pentru lectii practice despre cum sa te promovezi prin marketingul digital.
Modul original in care un roman a cumparat de pe Amazon in anii 90'
Rezistenta Online
5 of 5
Jeff Bezos, fondatorul cunoscutului magazin online Amazon, a povestit in 1998 la o adunare unde fusese invitat sa vorbeasca despre antrepren...
Tags:

REZISTENTA ONLINE

Suntem o companie specializata in cursuri de marketing online. Contacteaza-ne la office@rezistenta-online.ro sau la 0761 146 285 si spune-ne cu ce te putem ajuta.

 

Formular inscriere

Cursuri populare

Parteneri si clienti

 • Invata totul despre promovarea online 8 cursuri 60 ore

  Am creat un pachet special pentru cei care vor sa urmeze toate cele 8 cursuri..

 • Ai intrebari legate de cursuri? avem raspunsuri

  Citeste raspunsul la cele mai frecvente intrebari care ne-au fost adresate..

 • Vezi programul cursurilor de luna asta si ocupa locul dorit

  Luna aceasta se vor desfasura cursuri de Marketing Digital, SEO, Social Media, AdWords, Analytics..

 • Vrei sa iei legatura cu noi? Intra pe pagina de contact

  Acolo vei afla adresa noastra de email, numarul de telefon si unde este sediul nostru..

Copyright © Rezistenţa Online | Designed by Templateism.com