AD (728x60)

20.12.2016

Top joburi din 2016

Publicat de: REZISTENTA ONLINE
In infograficul din noul nostru articol vei gasi meseriile care au inregistrat cele mai mari cresteri in cautarile angajatorilor in 2016. Pe primul loc, deloc surprinzator, avand in vedere cresterea pietei de online, Managerul de Marketing, in special a celui specializat in marketingul digital.

Ce cauta mai exact angajatorii la un Manager de Marketing? O persoana specializata in metodele si uneltele de marketing modern, ce se poate ocupa cu planificarea, executia si monitorizarea campaniilor digitale, coordonarea textelor si a graficii, crearea de parteneriate si delegarea de servicii. Specialistii nostri sunt pregatiti sa iti ofere toate cunostintele de care ai nevoie in cursurile de grup si trainingurile 1 la 1.


Toate abilitatille importante de marketing digital le poti invata in cadrul programului intensiv de pregatire pe care il vom relua incepand cu 4 martie: MAKE IT ACADEMY.

Pentru mai multe informatii despre cursuri, ne poti contacta la office@rezistenta-online.ro sau la 0761 146 285. Multumim si te asteptam sa ocupi din timp locul dorit!
Top joburi din 2016
Rezistenta Online
5 of 5
In infograficul din noul nostru articol vei gasi meseriile care au inregistrat cele mai mari cresteri in cautarile angajatorilor in 2016. Pe...
Tags:

REZISTENTA ONLINE

Suntem o companie specializata in cursuri de marketing online. Contacteaza-ne la office@rezistenta-online.ro sau la 0761 146 285 si spune-ne cu ce te putem ajuta.

 

Formular inscriere

Cursuri populare

Parteneri si clienti

 • Invata totul despre promovarea online 8 cursuri 60 ore

  Am creat un pachet special pentru cei care vor sa urmeze toate cele 8 cursuri..

 • Ai intrebari legate de cursuri? avem raspunsuri

  Citeste raspunsul la cele mai frecvente intrebari care ne-au fost adresate..

 • Vezi programul cursurilor de luna asta si ocupa locul dorit

  Luna aceasta se vor desfasura cursuri de Marketing Digital, SEO, Social Media, AdWords, Analytics..

 • Vrei sa iei legatura cu noi? Intra pe pagina de contact

  Acolo vei afla adresa noastra de email, numarul de telefon si unde este sediul nostru..

Copyright © Rezistenţa Online | Designed by Templateism.com