AD (728x60)

15.02.2018

Programul complet de specializare in marketing online MAKE IT ACADEMY reincepe curand

Publicat de: REZISTENTA ONLINE
MAKE IT ACADEMY este un program complet, intensiv si acreditat nivel 6 EQF de catre Comisia Europeana si ANC, de pregatire in marketingul modern, pentru proiecte, cariere si afaceri de succes.

Academia este pentru tine daca:

 • Iti doresti o pregatire completa in domeniul marketingului online, indiferent daca esti la inceputul carierei sau ocupi deja pozitia de marketer.
 • Daca esti un antreprenor care vrea sa isi vanda si sa isi prezinte mai bine online serviciile sau produsele, sa isi scaleze afacerea si sa isi administreze mai bine afacerea online.
 • Iti doresti un certificat acreditat care sa iti ateste cunostintele si sa te recomande ca specialist in marketingul modern.
Academia contine 8 module, sub forma de cursuri practice, la sediu. Continutul fiecarui curs este explicat pe larg in paginile dedicate cursurilor de pe acest site. Pentru inscrierea la examen si obtinerea certificatului sunt necesare studii superioare absolvite.Intrebari frecvente

Am urmat deja unul sau mai multe cursuri pentru care am platit, pot completa suma pentru a veni la toate cursurile din academie in pretul de 3200 de lei?

Da, daca vrei o specializare completa si diploma acreditata ANC poti achita diferenta pentru a urma si restul de cursuri continute de academie la care nu ai participat. De exemplu daca ai urmat un curs de 550 de lei, diferenta pentru a urma restul de 7 cursuri va fi de 2650 de lei + 150 de lei taxa de examen pentru obtinerea diplomei.

Nu pot ajunge la toate cursurile academiei din sesiunea ce urmeaza. Ce solutii exista?

Cursurile pe care nu le poti urma in sesiunea aceasta le poti recupera la editiile urmatoare de anul acesta (cand se reiau toate cursurile). Daca nu poti ajunge la un curs ne anunti cu cel putin 5 zile inainte de inceperea lui si iti rezervam un loc la cursul urmator.

Se poate plati si in rate academia?

Da, acceptam plata in 2 rate fara taxe suplimentare. Prima rata trebuie achitata cat mai din timp pentru rezervarea locurilor la cursuri, iar a doua dupa primele patru cursuri. Contacteaza-ne pentru a stabili un plan de plata potrivit pentru tine.

Pentru raspunsuri la alte intrebari sau pentru mai multe informatii ne poti contacta la office@rezistenta-online.ro sau la 0761 146 285.


Descopera aici mai multe motive sa urmezi MAKE IT ACADEMY, sau vezi aici programul urmatoarelor cursuri si inscrie-te folosind formularul din dreapta sau din josul acestui site.
Programul complet de specializare in marketing online MAKE IT ACADEMY reincepe curand
Rezistenta Online
5 of 5
MAKE IT ACADEMY este un program complet, intensiv si acreditat nivel 6 EQF de catre Comisia Europeana si ANC, de pregatire in marketingul mo...
Tags:

REZISTENTA ONLINE

Suntem o companie specializata in cursuri de marketing online. Contacteaza-ne la office@rezistenta-online.ro sau la 0761 146 285 si spune-ne cu ce te putem ajuta.

 

Formular inscriere

Cursuri populare

Parteneri si clienti

 • Invata totul despre promovarea online 8 cursuri 60 ore

  Am creat un pachet special pentru cei care vor sa urmeze toate cele 8 cursuri..

 • Ai intrebari legate de cursuri? avem raspunsuri

  Citeste raspunsul la cele mai frecvente intrebari care ne-au fost adresate..

 • Vezi programul cursurilor de luna asta si ocupa locul dorit

  Luna aceasta se vor desfasura cursuri de Marketing Digital, SEO, Social Media, AdWords, Analytics..

 • Vrei sa iei legatura cu noi? Intra pe pagina de contact

  Acolo vei afla adresa noastra de email, numarul de telefon si unde este sediul nostru..

Copyright © Rezistenţa Online | Designed by Templateism.com