AD (728x60)

Despre noi


Cine suntem noi? 

Rezistenta Online este o echipa de specialisti cu experienta in marketingul online, traineri pasionati si specializati in cursuri de marketing online si optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare. Ne desfasuram activitatea pe teritoriul Romaniei, in principal in Bucuresti. Livram strategii actuale, prezentate de traineri care lucreaza zilnic in domeniu, intr-un format interactiv, usor de inteles si de implementat.

De ce acest nume? 

Ne numim Rezistenta Online deoarece oferim antreprenorilor si freelancerilor din Romania, cunostintele si uneltele pentru a se pozitiona si stabili in pozitia pe care si-o doresc, si pentru a rezista in fata schimbarilor aduse de piata. Iar celor care isi cauta o cariera un drum catre independenta financiara.

Simbolul pumnului strans ridicat in aer a fost folosit de multe ori de-a lungul istoriei pentru a reprezenta rezistenta si unitatea, iar noi l-am adus in lumea digitalului, pentru a reprezenta revolutia online.

Sa te alaturi revolutiei online inseamna sa descoperi felurile in care online-ul iti da putere si sa beneficiezi de avantajele acestui domeniu, fie ca iti doresti sa lucrezi de acasa, sa ai rezultate mai bune sau sa iti lansezi un proiect online.

Avantajele cursurilor noastre

Cursurile noastre au scopul de a iti servi mai repede si intr-un mod structurat toate cunostintele de care ai nevoie. Te vom invata cum sa iti atingi obiectivele prin studii de caz si exercitii practice.

Trainerii nostrii sunt practicieni in domeniu, eficienti in promovare si in prezentarea cursurilor. Grupa de cursanti este mentinuta la un numar mic de participanti pentru cele mai bune rezultate.

In urma cursului vei ramane cu o idee clara asupra ceea ce trebuie sa faci in continuare pentru o buna promovare online, un suport de curs ce se actualizeaza si un certificat de absolvire.Cui ne adresam

Ne adresam antreprenorilor, celor care lucreaza in marketing sau publicitate, celor care vor sa se pregateasca pentru obtinerea unui job sau pentru inceperea unei afaceri online.

Mai mult decat atat insa, dorim sa ii servim pe cei care iubesc cursurile, pot reveni intr-o sala de
curs indiferent de varsta, cred ca au de invatat pe tot parcursul vietii si ca e minunat sa stii sa spui:
Invata-ma!

Contacteaza-ne la 0761 146 285 sau trimite-ne un email la office@rezistenta-online.ro si spune-ne cu ce te putem ajuta. Te asteptam sa iti oferim informatiile de care ai nevoie. 

Formular inscriere

Cursuri populare

Parteneri si clienti

 • Invata totul despre promovarea online 8 cursuri 60 ore

  Am creat un pachet special pentru cei care vor sa urmeze toate cele 8 cursuri..

 • Ai intrebari legate de cursuri? avem raspunsuri

  Citeste raspunsul la cele mai frecvente intrebari care ne-au fost adresate..

 • Vezi programul cursurilor de luna asta si ocupa locul dorit

  Luna aceasta se vor desfasura cursuri de Marketing Digital, SEO, Social Media, AdWords, Analytics..

 • Vrei sa iei legatura cu noi? Intra pe pagina de contact

  Acolo vei afla adresa noastra de email, numarul de telefon si unde este sediul nostru..

Copyright © Rezistenţa Online | Designed by Templateism.com