AD (728x60)

Istoric

2011 › START
Primii pasi
Firma Rezistenta Online a fost infiintata in 2011 de catre Ela Iliesi si Simion Alexandru. Primele servicii oferite au fost de consultanta SEO si traininguri private.

2012 › CURSURI SEO
Lansarea oficiala a cursurilor SEO
In luna ianuarie 2012 desfasuram primele cursuri SEO de grup sustinute de Ela Iliesi.

2013 › CURSURI NOI
Noi cursuri de Google AdWords si Google Analytics
In primavara anului 2013 echipei noastre s-a alaturat si Catalina Maruster, trainer Adwords.
In toamna incepem si cursurile de Analytics predate de Dragusin Dragos.

MARTIE 2014 › CURSURI MARKETING ONLINE
Cea mai mare firma de cursuri de marketing digital
In ianuarie 2014 am inceput sa sustinem si cursurile de Social Media, Email Marketing, Optimizarea Ratei de Conversie, E-commerce SEO si Marketing Online, cursuri la care traineri sunt Andrei Baloleanu, Gabriela Ciocan si Alina Orel. Suntem singura firma care ofera o gama mare de cursuri lunare, practice, cu durata de pana la 8 ore fiecare, pentru cunoasterea si aprofundarea metodelor de SEO si Marketing Online.


NOIEMBRIE 2014 › ACADEMIA
MAKE IT ACADEMY: Academia de cursuri de marketing digital
La 1 noiembrie 2014 am lansat prima academie completa de cursuri de marketing digital ce pregateste profesionistii in domeniu si ajuta companiile sa gaseasca specialisti pentru pozitiile libere.

NOIEMBRIE 2015 › SEDIU STIRBEI
Sediu nou si platforma cursanti
In noiembrie 2015 am inceput sustinerea cursurilor intr-un sediu nou, pozitionat mai central si cu mai multe dotari. Am lansat de asemenea platforma prin care cursantii pot urma evaluari si de unde isi pot descarca diplomele de participare.

AUGUST 2016 › ACREDITARE
Diplome acreditate ANC
In august 2016  am obtinut acreditarea programului MAKE IT ACADEMY si autorizatia firmei de a desfasura cursuri acreditate, cursantii obtinand in urma participarii la cursuri si absolvirii examenului ANC, un certificat de absolvire eliberat de Ministerul Muncii si al Educatiei Nationale, recunoscut atat national cat si international.MAI 2017 › CURSURI LUNGI
Cursuri de lunga durata
Incepand cu luna mai 2017, desfasuram cursurile de marketing online si intr-o varianta lunga, cu durata de la 8 pana la 10 saptamani. Devenim astfel prima firma de cursuri de marketing online ce ofera cursuri in orice varianta preferata de student: workshopuri de weekend, program complet intensiv de cursuri desfasurat intr-o luna, traininguri lungi de specializare desfasurate pe durata a doua sau trei luni, si chiar un program de pregatire cu durata totala de un an.

IULIE 2018 › DIPLOME SECURIZATE
Prima firma din Romania care emite diplome securizate
Rezistenta Online este prima firma de cursuri din Romania, si printre primele firme de cursuri din lume, care si-a legat diplomele de blockchain-ul Ethereum, astfel incat diplomele de cursuri de marketing online emise de companie sunt imposibil de falsificat.

OCTOMBRIE 2019 › DIPLOME ACREDITATE CPD UK
Certificate London Marketing Academy
Incepand cu luna octombrie 2019 oferim si o acreditare recunoscuta in UK: dupa absolvirea MAKE IT ACADEMY, prin sustinerea examenului in limba engleza, studentii pot obtine si certificatul acreditat CPD London Marketing Academy. Un certificat ideal pentru cei care nu au inca studiile superioare absolvite si nu pot obtine certificatul acreditat de Ministerul Muncii si cel al Educatiei din Romania


Aceasta este pe scurt povestea noastra pana acum. Multumim celor care ne-au ales serviciile si ne-au permis astfel sa facem lucrurile care ne pasioneaza si sa ne dezvoltam, si te asteptam sa descoperi si tu experienta si beneficiile cursurilor noastre. 

Formular inscriere

Cursuri populare

Parteneri si clienti

 • Invata totul despre promovarea online 8 cursuri 60 ore

  Am creat un pachet special pentru cei care vor sa urmeze toate cele 8 cursuri..

 • Ai intrebari legate de cursuri? avem raspunsuri

  Citeste raspunsul la cele mai frecvente intrebari care ne-au fost adresate..

 • Vezi programul cursurilor de luna asta si ocupa locul dorit

  Luna aceasta se vor desfasura cursuri de Marketing Digital, SEO, Social Media, AdWords, Analytics..

 • Vrei sa iei legatura cu noi? Intra pe pagina de contact

  Acolo vei afla adresa noastra de email, numarul de telefon si unde este sediul nostru..

Copyright © Rezistenţa Online | Designed by Templateism.com