AD (728x60)

Jobul ideal in functie de personalitate

Atunci cand ti-ai gasit vocatia, sa lucrezi poate fi chiar mai placut decat sa stai degeaba. Pentru a ajunge in acest punct trebuie sa gasesti meseria potrivita caracterului tau.

Afla din infograficul urmator ce job ti s-ar potrivi cel mai bine intr-o firma de IT, intr-o agentie de publicitate, sau in marketing in general, in functie de tipul personalitatii.

Nu-ti cunosti tipul? Il poti afla raspunzand la cele 4 intrebari de la inceputul infograficului si unind cele 4 litere rezultate. De exemplu: Introvertit (I), Intuitiv (N), Logica (T), Organizat (J) = INTJ.


Fiecare marketer si fiecare membru al unei echipe dintr-o firma de IT sau agentie de publicitate trebuie sa inteleaga cum functioneaza marketingul digital, pentru a isi face treaba cat mai bine si pentru o comunicare cat mai buna.

Toate abilitatille importante de marketing digital le poti invata in cadrul programului intensiv de pregatire pe care il vom relua incepand cu 5 martie: MAKE IT ACADEMY.

Vrei sa afli mai multe despre jobul ideal rezultat? Poti citi descrierile detaliate ale unor meserii din publicitate si marketing online in acest ghid.

Pentru mai multe informatii despre cursuri, ne poti contacta la office@rezistenta-online.ro sau la 0761 146 285. Multumim si te asteptam sa ocupi din timp locul dorit!
 

Formular inscriere

Cursuri populare

Parteneri si clienti

 • Invata totul despre promovarea online 8 cursuri 60 ore

  Am creat un pachet special pentru cei care vor sa urmeze toate cele 8 cursuri..

 • Ai intrebari legate de cursuri? avem raspunsuri

  Citeste raspunsul la cele mai frecvente intrebari care ne-au fost adresate..

 • Vezi programul cursurilor de luna asta si ocupa locul dorit

  Luna aceasta se vor desfasura cursuri de Marketing Digital, SEO, Social Media, AdWords, Analytics..

 • Vrei sa iei legatura cu noi? Intra pe pagina de contact

  Acolo vei afla adresa noastra de email, numarul de telefon si unde este sediul nostru..

Copyright © Rezistenţa Online | Designed by Templateism.com