AD (728x60)

ACADEMIA DE MARKETING DIGITAL MAKE IT ACADEMY


 Ce este MAKE IT ACADEMY?

Cursurile academiei reincep in curand

MAKE IT ACADEMY este un program intensiv de instruire in domeniul marketingului digital, dedicat celor care vor sa isi construiasca o cariera, profesionistilor care doresc o specializare completa si antreprenorilor care conduc business-uri ce au nevoie de promovare online. Daca te incadrezi intr-una din aceste trei categorii, academia este pentru tine.

Cursurile pornesc de la zero, urmand ca in cadrul fiecarui curs sa se atinga si cele mai avansate tehnici de promovare sau utilizare ale platformelor de marketing digital. Astfel ca fie ca esti la un nivel de incepator sau de intermediar, informatia sa iti fie relevanta.
Academia pregateste incepatori si profesionisti pentru joburile de marketing din cele mai bune companii, si antreprenori, pentru a obtine mai mult profit. Suntem o echipa de traineri specializati in promovarea online, predam de peste 10 ani si avem in portofoliu peste 1000 de cursanti multumiti, feedbackul lor putand fi gasit pe paginile cursurilor.

Programa


Programul MAKE IT ACADEMY contine 6 module, sub forma de cursuri practice, la sediu. Modulele aprofundeaza fiecare tehnica si platforma de promovare online ce trebuie cunoscuta si stapanita de un profesionist in marketing digital: SEO, Social Media & Facebook Ads, Google Ads, Google Analytics, Content Writing si Marketing Online.
Modulul final, de Marketing Online, prezinta cum interactioneaza toate tehnicile, si cum se creeaza un plan si un buget de marketing digital, totul de la planificarea campaniilor si pana la realizarea de rapoarte a rezultatelor obtinute. Continutul fiecarui curs este explicat pe larg in paginile dedicate cursurilor de pe acest site.

Cursuri si traineri


Cursantii vor invata totul intr-un mod practic si interactiv de la traineri practicieni in domeniu, ancorati in realitatile din piata si orientati catre eficienta. Academia contine urmatoarele 6 cursuri, predate de trainerii mentionati:


MAKE IT ACADEMY


1. SEO practic

Optimizarea site-ului pentru atragerea de trafic organic
Trainer: Ela Iliesi - eJobs Romania
Desfasurare 8 ore, 28 si 29 ianuarie 2023, 10:00-14:00


2. Social Media & Facebook Ads

Campanii de promovare in Social Media
Trainer: Livia Pupaza Nidelea - adLemonade
Desfasurare 8 ore, 25 si 26 februarie 2023, 10:00-14:00

3. Google Ads

Promovare eficienta prin reclamele Google Ads
Trainer: Roxana Petrache - adLemonade
Desfasurare 8 ore, 11 si 12 martie 2023, 10:00-14:00

4. Content Writing

Scrierea de continut ce atrage si converteste
Trainer: Marius Bujor - Vodafone
Desfasurare 8 ore, 8 si 9 aprilie 2023, 10:00-14:00

5. Google Analytics

Inregistrarea, interpretarea si raportarea datelor
Trainer: Gabi Nistoran - WebAnalyst
Desfasurare 8 ore, 27 si 28 mai 2023, 10:00-14:00

6. Marketing Digital

Strategia de promovare online si crearea planului de marketing
Trainer: Gabriela Ciocan - Ergalamedia
Desfasurare 8 ore, 17 si 18 iunie 2023, 10:00-14:00Mai mult decat o diploma


Absolventii MAKE IT ACADEMY pot obtine un certificat acreditat ANC si eliberat de Ministerul Muncii si al Educatiei Nationale, precum si de Comisia Europeana, nivel 6 EQF, si diplome de absolvire ce atesta obtinerea de cunostinte avansate pentru fiecare modul in parte.

Absolventii care au obtinut cele mai bune rezultate sunt prezentati marilor magazine online si companii din IT, ca persoane bine pregatite, calificate sa ocupe pozitii de specialitate.

Evaluarile din cadrul academiei se fac prin teste ce contin intrebari similare cu cele din examenele Google, iar examenul final implica realizarea unui plan de marketing pentru un site ales de cursant.

Deoarece pregatirea pe care o facem e una serioasa, ne mandrim azi cu rezultate frumoase; fosti cursanti care conduc departamente de marketing online si ocupa pozitii de seniori, firme de renume care ne trimit angajatii la traininguri pentru a ii specializa si care recruteaza interni si specialisti din randul persoanelor care ne urmeaza cursurile.


Inscrieri


Cursurile vor fi sustinute doar in weekenduri, la sediul din Bucuresti si online pe Skype, participantii putand opta pentru varianta preferata. Durata totala a MAKE IT ACADEMY este de 56 de ore de curs. Pretul urmarii academiei este redus la 2900 lei (de la 3300 de lei), la care se adauga 150 de lei pentru examen si diploma certificata ANC.
Pentru inscrierea la examen si obtinerea certificatului sunt necesare studii superioare absolvite. Daca nu ai studii superioare absolvite poti obtine in schimb certificatul de Digital Marketing Professional acreditat UK prin London Marketing Academy.
Inscrierea se face prin formularul de inscriere de pe acest site. Pentru alte detalii, ne puteti contacta de luni pana duminica la 0761 146 285 sau la office@makeitacademy.com

Te asteptam sa ocupi din timp locul dorit.


 

Formular inscriere

Cursuri populare

Parteneri si clienti

 • Invata totul despre promovarea online 8 cursuri 60 ore

  Am creat un pachet special pentru cei care vor sa urmeze toate cele 8 cursuri..

 • Ai intrebari legate de cursuri? avem raspunsuri

  Citeste raspunsul la cele mai frecvente intrebari care ne-au fost adresate..

 • Vezi programul cursurilor de luna asta si ocupa locul dorit

  Luna aceasta se vor desfasura cursuri de Marketing Digital, SEO, Social Media, AdWords, Analytics..

 • Vrei sa iei legatura cu noi? Intra pe pagina de contact

  Acolo vei afla adresa noastra de email, numarul de telefon si unde este sediul nostru..

Copyright © Rezistenţa Online | Designed by Templateism.com